Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte

Schilderwerken

Binnenschilderwerken

Persoonlijkheid in uw interieur

Schilder- en decoratiewerken Niko Van Duysen, uw partner bij uitstek voor al uw schilderwerken, zowel privé als zakelijk.. Wij verzorgen al uw schilderwerken binnen waaronder het schilderen van uw muren en plafonds, het lakken van ramen, deuren, trappen, kasten….enz. , Ook het schilderen van sierlijsten en het spuiten van uw radiatoren.

Ook voor het uitvoeren van allerlei technieken bent u bij ons aan het juiste adres. Dit kan gaan van speciale borstel- en spatel-technieken tot andere creatieve technieken.

Kleuren hebben een belangrijke invloed op uw interieur of werkplaats, daarom staan wij u graag bij met ons gratis en professioneel kleuradvies. Voor aanvang van de schilderwerken maken wij uw muren en ondergronden eerst volledig schilderklaar. Vloeren en meubels worden steeds afgedekt om een totale bescherming te garanderen. Wij gebruiken steeds de meest kwalitatieve producten, want wij streven naar een perfect resultaat.

Kan uw interieur meer sfeer, geborgenheid of kleur gebruiken? Of gewoon een opfrisbeurt?  Aarzel niet, en neem met ons contact op. Samen maken we van uw interieur een gezellige plek.

RALSTON waar GROEN meer is dan de KLEUR van de verf.

  • vernieuwing nastreven op gebied van grondstoffen
  • verlengen levensduur van verven
  • recycleren van verpakkingen
  • verminderen van afval, watergebruik en co2

Ook wij proberen dagelijks het verschil te maken op deze thema’s !  

LEES MEER