Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte

Schilderwerken

Buitenschilderwerken

Duurzame aanpak van uw gevel

Ook voor alle buitenschilderwerken bent u bij ons aan het juiste adres, of het nu privé, residentieel of industrieel is. Wij schilderen of kaleien uw gevels, wij lakken of beitsen uw ramen, deuren, dakgoten, luiken, balustrades, hekken en poorten.

Bij Schilderwerken Niko Van Duysen weten wij maar al te goed dat de gevel het visitekaartje is van een woning of gebouw. Aangezien gevels constant onderhevig zijn aan weer, wind en andere eroderende invloeden, verdienen ze extra aandacht. Wij weten als geen ander hoe belangrijk het is om uw muren en houtwerk juist te behandelen tegen deze aantastingen. Met de nodige expertise en het gebruik van de meest kwalitatieve verfproducten, geven wij u de juiste professionele raad. Zo profiteert u eenvoudigweg van een langere levensduur van uw buitenschilderwerk.

Analyse van uw gevel

Wil u weten hoe het gesteld is met uw gevel? Dan maak je best een afspraak met Niko op het nummer 0497 061 723. Dit doet u ook best genoeg op voorhand. Wij komen dan langs om een grondige analyse van uw muren te maken. Rekening houdend met uw wensen, stellen we dan een technisch verslag op. Een verslag kost 95 €. Indien de werken door ons worden uitgevoerd wordt deze kost in mindering gebracht van de offerte.

Voor ons is het vanzelfsprekend dat kwaliteit, service en duurzaamheid hand in hand dienen te gaan om uw pand of woning te wapenen tegen veroudering. Iedere klant krijgt bij ons kleuradvies op maat en door het aanbrengen van stalen kan de perfecte kleur erg gemakkelijk naar ieders wensen bepaald worden.

Aarzel niet langer en contacteer ons voor advies.
Gun je gevel dat oppeppend kikje met een duurzaam likje!

RALSTON waar GROEN meer is dan KLEUR van de verf.    

  • vernieuwing nastreven op gebied van grondstoffen
  • verlengen van de levensduur van verven
  • verminderen van afval, watergebruik en co2
  • recycleren van verpakkingen

Ook wij proberen dagelijks het verschil te maken op deze thema’s !

LEES MEER