Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte

Behangwerken

Behangwerken

Durf te dromen !
En gebruik unieke patronen.

Naast onze schilderwerken kan u ook op ons rekenen voor alle behangwerken. Behangen is vakwerk en dat is waar wij een punt van maken! Naadloos, een prachtig geheel, een eye-catcher in je interieur. Door met behang te werken creeërt u nog meer gezelligheid en sfeer in uw ruimte. Zelfs het behang combineren met schilderwerk in één zelfde ruimte, kan een prachtig effect geven.

Bij de keuze van het gepaste materiaal en stijl kan u steeds rekenen op ons professioneel advies. Wij bieden u een zeer ruim assortiment aan van behangpapier. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende soorten waarbij we volgens uw smaak en budget de gepaste stijl en keuze proberen te vinden.

Vliesbehang is tegenwoordig erg in trek want het voorkomt barsten en oneffenheden. Het resulteert in een zuiver egaal oppervlak dat kan beschilderd worden in de gewenste kleur.

Voor textielbehang of vinylbehang beschikken wij steeds over de nieuwste collecties en werken met kwalitatieve merken zoals  o.a.  Arte, Hooked on Walls, Eiiffinger, … eindeloze prints, motieven, kleuren, klassiek of modern, een enorme waaier waar iedereen zeker zijn gading in vindt.

Laat uw inspiratie de vrije loop en geef uw interieur net dat tikkeltje meer! Contacteer ons vrijblijvend.


Klik op een logo en blader door de collecties

Behangwerken
Behangwerken
Behangwerken
Behangwerken
Behangwerken
Behangwerken
Behangwerken